Multipoláris rádiófrekvenciás bőrfiatalítás/Haj- és Toka kezelés

Multipoláris rádiófrekvenciás arcfiatalítás, haj(skalp) kezelés, toka feszesítés

Rádiófrekvenciaszem

Az emberi fiziológiát kutató tudósok munkájuk során részletesen feltérképezték a rádiófrekvencia emberi szervezetre gyakorolt hatásait. Rájöttek, hogy megfelelő frekvenciák és energia intenzitások alkalmazásával szelektív melegítő hatásokat lehet végezni az emberi szövetekben, azaz csak azt a célréteget melegítjük fel, és annyira, amennyire az optimális hatások eléréshez szükség van. Ezt a fejlesztést kontrollált biológiai hő-bevitelként is szoktuk emlegetni.

A rádiófrekvenciás arcfiatalítást a legkorszerűbb hexapoláris-tripoláris kezelőfejek kombinálásával végzem, így érem el minden egyes kezelés során a maximális fiatalító, feszesítő hatást.

Nagy előnye, hogy egyrészt:

–          azonnal tapasztalható, látható és érezhető hatásként az arcbőr feszesedése következik be, közvetlenül a kezelést követően. A bőr több rétegében szelektíven, azaz pont ahol ez szükséges – enyhe hőreakciót hozok létre, melynek hatására a kapilláris erek anyagcseréje jelentősen felgyorsul emellett a kollagén rostok spontán módon összehúzódnak egy azonnal érezhető minőségi változást kölcsönözve a bőr felszínének.

Másrészt:

–          Hosszú távú hatásként a nyirokkeringés és vérkeringés egyaránt új életre kel, a kollagén rostok törései mentén a fibroblaszt sejtek aktivizálódnak, új kollagén és elasztin struktúrákat kezdenek előállítani (arcfiatalítás, kollagenézis). A megereszkedett bőr fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak. A bőr minden rétege  megújul, mely folyamat gyorsasága függ a vendég életkorától, valamint életmódjától.

Ezt a terápiás kezelést gyakran tudjuk bevetni olyan problémás arcbőrök esetén is, melyeknél a faggyúmirigyek rendellenes működése fokozott faggyútermelést, zavaró pattanásokat eredményez, a bőr könnyen zsírossá, terheltté válik. A koncentrált hő-bevitel fényterápiával kiegészítve, fertőtlenítő hatású, javítja a szövetek anyagcseréjét, oxigén ellátottságát.

Fejbőr (skalp) kezelések során a bőrbe jutó energia a sejtek számára hasznosítható bioenergiává alakul, a fejbőr vér- és nyirokkeringése megélénkül, a hajhagymák anyagcseréje fokozódik és a haj sokkal életképesebbé, erősebbé válik. Akár már az első kezelést követő 3-4. nap után, mikrokamera segítségével jól látható a pozitív változás, vagyis megnyílnak az addig bezárult szőrtüszők és megjelenhet benne egy-egy új hajszál.

Toka kezelés esetén a rádiófrekvenciás zsírbontást és feszesítést (kollagenézis) egyszerre érvényesítjük a mielőbbi – kívánt – látványos hatás elérése céljából.

toka

Az arcfiatalító kezelés már első alkalommal is látványos hatású, de ahhoz, hogy a kollagenézis, azaz a hosszú távú bőrfeszesítő hatás is bekövetkezzen, kúraszerűen, heti egy alkalommal (kb. 30 perc),  minimum 4-6 alkalom javasolt.

 

Egy alkalom:              7.800.- forint

5 alkalmas bérlet:     29.000 .- forint (5.800.-ft/ alkalom)