Masszázsok

Az alábbi masszázs kínálatunkkal várjuk kedves vendégeinket:

massage

 

SVÉDMASSÁZS/SPORTMASSZÁZS

60 PERC 5000.-Ft

90 PERC 7.000.-Ft

A svédmasszázs minden (Európában) elterjedt masszázs alapja. Relaxál, oldja a feszültséget, és segít az alvászavarok leküzdésében; sőt, bizonyos típusú fájdalmak csökkentésére is kiválóan alkalmas.  A sportmasszázs segít a sérülések és a mozgásképesség elvesztésének elkerülésében Gyógyítja és visszaállítja a sérült izomszövetek mobilitását. Javítja a teljesítményt, meghosszabbítja a sportkarriert.

CHAMPI – INDIAI FEJMASSZÁZS: TARTALMAZZA A HÁT, A VÁLLAK, A NYAK, A KEZEK – KÉZFEJEK, A FEJ ÉS AZ ARC MASSZÁZSÁT IS.

45 PERC 4.500.-Ft.

Az egész szervezetre ható, kitűnő stressz- és feszültségoldó, nyugtató masszázs. Ellazítja a görcsös és fájó izmokat. Erősíti az immunrendszert. Hatásosan kezeli a fejfájást, migrént, szemfáradtságot. Pihentetővé teszi az alvást. Nyugalmat, békességet, kiegyensúlyozottságot, jó közérzetet teremt, elűzi az enyhefokú depressziót. Egészségesebbé teszi a bőrt és a hajat, utóbbi növekedését serkenti. Harmonizálja a csakrákat, kiegyensúlyozza az energiaáramlást. Lélekemelő. Különösen ajánlott azoknak, akik szégyenlősek, nem szeretnek levetkőzni, ugyanakkor szívesen vennék, ha egy „részleges” masszázs az egész szervezetükre hatna.

TIBETI MÉZES MÉREGTELENÍTŐ MASSZÁZS- KÜLÖNÖSEN HÁT-VÁLL-NYAKFÁJÓSOKNAK 60 PERC 6.500.- Ft.

A méz értékes hatóanyagai beszivárognak a bőrbe, ami így hidratálttá, bársonyossá válik. Ugyanakkor a vákuumhatás a szövetekből ki is „köpüli” az ott felhalmozódott méreganyagokat. A rendszeresen végzett mézmasszázs csökkenti a stresszt. Csillapítja a reumatikus panaszokat, az izomgörcs, izomletapadás fájdalmait. Kifejezetten hatékony a nyak, a váll és a hát fájdalmainak enyhítésében. Megszűnteti az ízületi-, reumatikus panaszokat. Kezeli az emésztési zavarokat, fejfájást, migrént, kimerültséget. Fokozza a teljesítményt és jó közérzetet biztosít. Ellenjavallat: szőrös bőrfelszín (hát).

ORIENTÁLIS VITÁLMASSZÁZS – MAGA AZ ÚJJÁSZÜLETÉS

60 PERC  6.500.-Ft. A TEST HÁTSÓ OLDALA

120 PERC  9.500.-Ft. A TEST MINDKÉT OLDALA

Oldja a stresszt és a feszültséget, kisimítja az idegeket. Ellazítja a görcsös és fájó izmokat. Növeli a nyak és a vállízületek mobilitását, megszüntetheti a váll és hátfájdalmakat. Elősegíti a méreganyagok eltávozását a sejtekből. Revitalizál. Erősíti az immunrendszert. Hatásos „fegyver” migrén, fejfájás és szemfáradtság esetén. Elűzi az álmatlanságot, pihentetővé teszi az alvást. Jótékony kimerültség esetén, növeli az energiaszintet. Oldja a szorongást, megszünteti a levertséget és az enyhe fokú depressziót. Hatására javul a koncentrációs készség, felpörög a kreativitás.

ANTI-AGE HATÁSÚ MASSZÁZSRITUÁLÉ ­- Gátolja a  bőröregedést, megszünteti annak jeleit.  Négy lépéses masszázskezelés: só-cukor peeling + intenzív bőr revitalizálás (szérummal+pakolással+zárómasszázzsal) (organique)   120 perc – 10 500.-

BABA MASSZÁZS – 0-tól – 1,5 éves korig. Ameddig a baba szeretné, maximum 20 perc. Elősegíti a baba fejlődését, különösen ajánlott hasfájós babáknak. Maximum 3 500.-Ft.