Dr. Life Nyirokmasszázs

Dr. Life hullámmasszázs (gépi nyirokmasszázs)

 Dr Life

 

Speciális masszázsterápiás készülékünk segítségével egy relaxáló, kellemes hullámzó masszázst alkalmazhatunk a lábakon, törzsön és a karokon, annak érdekében, hogy a szövetekben felhalmozódott méreganyagokat, zsírokat és többletfolyadékot a szervezetből természetes úton eltávolítsuk. Kezeléseink eredménye könnyű láb érzet, körfogat csökkenés, a kötőszövet feszesedése, valamit a narancsbőr tünetei javulása.

Miért a gépi nyirokmasszázst ajánljuk?

A salak- illetve méreganyagok testünkből történő eltávolítása kulcsfontosságú egész szervezetünk megfelelő működése szempontjából. A szervezetünk számára felesleges, káros anyagok elszállításáról jelentős mértékben nyirokrendszerünk gondoskodik. Az emberi test több nyirokeret tartalmaz, mint véreret. Ezek a nyirokerek sejtjeink belsejéből, illetve a sejt közti állományból vezetik el a felesleges anyagokat. És bár szívünk aktívan működő pumpaként tartja folyamatos mozgásban a vért testünkben, nyirokrendszerünk azonban nem rendelkezik ilyen “szivattyúval”. Kizárólag helyes életmód,  táplálkozás és rendszeres mozgás mellett biztosított a megfelelő nyirokáramlás és a salakanyagok elszállítása. A nyirokfolyadék áramlásának lelassulása, tehát a méreganyagok felhalmozódása, a szervezet elsavasodása, az anyagcsere folyamatok károsodása, valamint a belső szervek elégtelen működése, számtalan esztétikai problémát okozhat:

– hajszálér tágulatok, visszerek megjelenése,
– kötőszövet szerkezetének gyengülése,
– a test, és végtagok megvastagodása,
– zsíros lerakódások felszaporodása,
– narancsbőr, cellulit megjelenése.

Az általunk alkalmazott, különböző típusú, változatos programkínálatú hullámmasszázs berendezések minden alkalommal látványos és a kezelések során egyre tartósabb eredményeket biztosítanak. A nyirokmasszázs önmagában is hatékonyan veszi fel a harcot az egészséges szervezetért, azonban a zsírbontásos kezeléseket kiegészítve hatványozott eredményt érhetünk el vele.

A kezelések javallatai:

  •  Cellulit csökkentés
  •  Nehéz-fájó lábak kezelése
  •  Alakformálás, duzzadt területek körfogat csökkentése
  •  Relaxációs, közérzetjavító kezeléseket
  •  Mozgásszegény életmód esetén keringés javítás, méregtelenítés
  •  Zsírbontó kezelés kiegészítése

30-50 perc / alkalom       3.000-6.000 Ft/alkalom