Multipoláris Rádiófrekvenciás Zsírbontás

Rádiófrekvenciás testkezelés:

 

A rádiófrekvenciás energia hőfejlesztő hatása az élő szövetekben régóta közismert. Az emberi fiziológiát kutató tudósok hosszú évek megfeszített munkájának eredményeképpen részletesen feltérképezték a rádiófrekvenciás áram emberi szervezetre gyakorolt hatásait. Rájöttek, hogy megfelelő frekvenciák és energia intenzitások alkalmazásával szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre, különösen a zsírszövetekre és a bőr szöveteire, ezáltal teljesítve a zsírbontás folyamatát.

A megfelelő frekvenciájú (0,5-1,0 MHz) és teljesítményű rádiófrekvenciás áram eredményesen alkalmazható a testben lévő zsírsejtek anyagcsere folyamatainak felgyorsítására. A hőhatás ott a legnagyobb, ahol a szövet közti elektromos ellenállás a legmagasabb, tehát a kevés vizet tartalmazó zsírszövetben. A bőrfelszínen 40-42 °C hőmérsékletet elérve a hőmérséklet a mélyben 60-65 °C-ra emelkedik.

A kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek sejtmembránjának átjárhatósága jelentősen fokozódik, így abból intenzíven tudnak szabad zsírsavak távozni a sejt közötti térbe. Innen a nyirokrendszeren és vénás rendszeren keresztül távoznak, és a szervezet kiválasztó rendszerei által ürülnek ki a szervezetből.

Cellulit kezelés:

A cellulit kialakulásában a szervezetet érő környezeti hatások és az életmód alapvető fontosságúak. A megnövekedett zsírsejtek, a szegényessé vált mikro-keringés, a bőr anyagcsere folyamatainak romlására, tehát összességében a kötőszövet állapotok rosszabbodása a cellulit különböző fokozatainak kialakulásához vezetnek. Ebből következően a cellulit problémákat csak akkor kezelhetjük hatékonyan, ha a kötőszövet állapotokat helyre állítjuk. A zsírsejtek méretének csökkenésével a mikro-keringés és nyirokáramlás újra elindul, az anyagcsere folyamatok helyreállnak, mely megindítja a cellulit leépítését. Az eredmények már az első kezelés után jól láthatóak.

Cellulitcsökkentés

Méretcsökkentés

A multipoláris RF technológia és a kezelési technika manuális masszázshoz hasonló mozdulatai a keringési rendszerre és nyirok keringésre stimulációs hatással vannak, melyek a felszabadult zsírsavak kezelési területről való eltávolítását nagy mértékben elősegítik. A hatás maximalizálásához fentieken túlmenően egy 20 perces hullámmasszázs kezelést is beiktatunk, melyet ajándékba adunk.

1 alkalom  Nyirokmasszázzsal /50 perc/

9.800.- Ft

5 alkalmas bérlet

29.000.-Ft

10 alkalmas bérlet

52.000.-Ft