Hydroabrázió & Facelifting

HYDROABRÁZIÓ & FACELIFTING

HIDRO2

A hydroabrázió a mikrodermabrázió alternatívája – hámlasztás vízsugárral. Tisztít, hidratál, energizál. Ez a kezelés nem teszi fényérzékennyé a bőrt – ezért nyáron is alkalmazható -, ugyanakkor a hagyományos mikrodermabrázió bőrszépítő hatásai érvényesülnek – kíméletesebb módon. Érzékeny bőrre is sikeresen alkalmazható. 
A kezelés célja az elhalt hámsejtek eltávolítása, és a bazális sejtek osztódásának stimulációja, ezáltal a bőr önmegújító folyamatainak elősegítése, ezt követően a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe. A peeling mechanikai módszerrel történik. Az ultrahangos kezelőfej vibrációkat bocsát ki, másodpercenként több tízezer rezgést, így porlasztja a vizet. A sorozatos vibráció hatására a vízcseppek, mint mikro-robbanások segítik leválasztani, és azonnal eltávolítani az elhalt szarulemezkéket és a felületi szennyeződéseket. Ezáltal tisztítják a pórusokat. Ez a kezelés csupán a bőr elszarusodott rétegére hat, ezért irritációt nem okoz. Az elhalt sejtektől, mirigyváladékoktól, bomlástermékektől és szennyeződésektől megszabadított bőr keringése és oxigenizációja megélénkül, a hajszálerek áteresztő képessége megnő, a gyulladási hajlam minimalizálódik. A víz párolgása által hűsíti a bőr felületét, és az ultrahang-hatás mikromasszázst nyújt a bőrnek. Számottevően javul a sejtek közötti kapcsolat.

A Hydroabráziós készülékkel végzett kezelés alapvetően két részből áll: A rendkívül alapos és mélyre ható peelinget követően kerül sor a bőr további hidratálására és táplálására.

A kezelőfejet megfordítva a nemesacél „spatula” mintegy felfekszik a bőrfelszínre, így, az ultrahang hatására lehetővé válik a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagok bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe. Fokozódik a sejtmembrán áteresztő képessége, de ultrahang hatására a bőr vízfelvevő képessége is jelentősen megnő. A besugárzott terület pH-értéke alkalikus irányba tolódik el. A gyulladásos bőrfelületeken ez gyógyhatású, ebben rejlik fájdalomcsillapító hatása is.

 

Hány kezelés ajánlott?

A kezelés akár alkalmanként, akár 4-6 alkalmas kúrában elvégezhető. Az aktuális kozmetikai kezelés során alkalmazva segíti az alapos és kíméletes mélytisztítást. Kúraszerűen alkalmazva lehetőséget nyújt hiperkeratózis, seborrhoea, egyenetlen bőrfelszín eredményes kezelésére. Végeredmény: tiszta, homogén bőrfelszín, hidratált, optimális turgorú bőrstruktúra.

Nem okoz érzékenységet?

A kezelés számos előnye közül egyik a gyengéd, ám rendkívül eredményes hatásmód. Az érzékeny, gyulladásra hajlamos bőrtípusok nem hámlaszthatók drasztikusan, pl. savakkal. Az ultrahang által keltett hullámok csak a hám elszarusodó rétegét távolítják el, emellett a vaporizált víz, nyugtatóan hat a bőrfelszínen. A víz szinte az egyetlen anyag, mely biztosan nem okoz allergiás reakciót, ezért a hydroabráziós készülék a legbiztonságosabb, és bőrtípusnak megfelelően alkalmazható módszer a bőrfunkciók javítására. A kezelés előnye még, hogy nincs elhúzódó vagy kései mellékhatás.

Milyen esetekben jó megoldás a hydroabrázió?

 • Seborrhoeás bőrök kezelése.
 • Érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr kezelése.
 • Sápadt, fakó, száraz bőr kezelése.
 • Laza, tónusát veszett bőr kezelése.
 • Napfény által károsodott bőr kezelése (hiperkeratinizáció).
 • Hát, nyak és dekoltázs kezelése.
 • Férfiak bőrének hatékony tisztítása.

 

Az alábbi esetekben nem ajánlott:

 • Daganatos megbetegedések
 • Terhesség
 • Lázas állapot
 • Protézis a kezelt terület alatt
 • Csontritkulás
 • Szívinfarktus
 • Vérzés, vérzéshajlam esetén alkalmazását kerülni kell

 

1 alkalom

/Letisztítás-hydroabrázió-hatóanyagbevitel-masszázs-zárókrém, 60perc/

9.500.-Ft
4. alkalmas bérlet 29.000.-Ft
Hydroabrázió magában

/Letisztítás-hydroabrázió-zárókrém, 15perc/

3.500.-Ft